Om oss

For oss lærere ved Yoga­rommet handler yoga om mer enn det rent fysiske, det handler om å bringe oss i balanse på alle plan, gjennom å forene kropp og sinn til en integrert helhet.

Yoga er en erfaringsbasert vitenskap om hele mennesket; en systematisk undersøkelse av det å være til. Vi mener at stødig egen-praksis og anerkjennelsen av at man aldri er ferdig utlært er nøkkelen, og all vår kunnskap er forankret i dette.

Yogarommet åpnet dørene i 2004 og har siden vært et av de største studioene i Bergen som tilbyr trygg og effektiv yoga tilpasset alle nivå.

Våre lærere

Portrett av Benedicte Clementsen

Benedicte Clementsen

Benedicte er sertifisert Iyengar Yoga-lærer, daglig leder og eier av Yogarommet AS. Hun har bred erfaring og en sterk yogapraksis, noe som kommer til syne i undervisningen hennes. Benedicte begynte å praktisere yoga i 2005, og har undervist ved Yogarommet siden 2008. Hun deltar jevnlig på workshops og utdannelser for å lære mer. Fra tidligere har Benedicte praktisert og utdannet seg innenfor yogaretningene Anusara og Ashtanga, i tillegg til at hun er sertifisert pilatesinstruktør.

Portrett av Ingvild Toppe

Ingvild Toppe

Ingvild er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Ingvild har bred undervisningserfaring fra bedrifter, eventer, workshops og klasser, og har en unik evne til å tilpasse yoga for ulike nivå og behov. Ingvild har en kreativ praksis og er kjent for sin inkluderende stil og varme framtoning. Ingvild begynte å praktisere yoga i 2005 og har undervist ved Yogarommet siden 2011. Hun deltar jevnlig på workshops med internasjonalt anerkjente yogalærere i inn- og utland.

Portrett av Marie Sannes Ramsvik

Marie Sannes Ramsvik

Marie er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Hun begynte å praktisere yoga i 2005, Iyengar Yoga i 2008, og å undervise i 2018. Hennes hovedlærer over flere år er Jette Berring. Marie har sans for effekten av presise instruksjoner under kontinuerlig praksis, Iyengar Yogas forankring i yogafilosofi, og det terapeutiske potensialet metoden har for yogapraktiserende. Marie er utdannet klinisk ernæringsfysiolog.

Portrett av Astrid Reinholtsen Innvær

Astrid Reinholtsen Innvær

Astrid er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Astrid arbeider til daglig som fysioterapeut ved Ortopedisk avdelingen ved Haukeland Universitetssykehus. Hun har undervist yoga siden 2004, og på Yogarommet siden 2007. Hennes brede og mangeårige erfaring skinner igjennom i hennes trygge og gode yogaklasser. Hun underviser dessuten yoga på Spenst Nesttun.

Portrett av Line Damli

Line Damli

Line er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Hennes undervisningsstil er inkluderende og mild, farget av hennes brede erfaring innen yoga. Line har undervist yoga og meditasjon siden 2000. Hun jobber som psykolog for Helse Bergen HF. Hun er sertifisert Mindfulness-instruktør og har undervist en rekke kurs i dette. Line etablerte Yogarommet i 2004 og var daglig leder fram til juli 2017.

Portrett av Hanne Østhagen

Hanne Østhagen

Hanne har undervist hos oss siden 2017. I tillegg til å være yogalærer er Hanne kinesiolog, og tilbyr behandlinger under navnet Jevn. Hanne sin undervisningsstil farges av at hun er en kreativ person som samtidig ser systemer, en god kombinasjon i en yogalærer. I 2016 deltok hun på et ettårig fordypningskurs ledet av Claus Wittig og Jette Berring i København.

Portrett av Ida Lillebostad

Ida Lillebostad

Ida Lillebostad er den yngste i teamet vårt, og har undervist yoga hos oss siden 2018. Ida studerer geologi ved UiB og er instruktør i Bergen Klatreklubb. Gjennom et grundig blikk på stillingene og bevegelsene ønsker hun å øke opplevelsen av frihet fra innsiden. Ida er opptatt av sammenhenger, i språket og i kroppen, noe hun ser etter og utforsker i yoga.

Jobbe hos oss?

Per i dag tilbyr Yogarommet kun metoden Iyengar Yoga og alle våre lærere spesialiserer seg innen nettopp denne retningen. Ta kontakt dersom dette er relevant for deg – vi tar gjerne en samtale.

Kontakt oss