Om oss

For oss lærere ved Yoga­rommet handler yoga om mer enn det rent fysiske, det handler om å bringe oss i balanse på alle plan, gjennom å forene kropp og sinn til en integrert helhet.

Yoga er en erfaringsbasert vitenskap om hele mennesket; en systematisk undersøkelse av det å være til. Vi mener at stødig egen-praksis og anerkjennelsen av at man aldri er ferdig utlært er nøkkelen, og all vår kunnskap er forankret i dette.

Yogarommet åpnet dørene i 2004 og har siden vært et av de største studioene i Bergen som tilbyr trygg og effektiv yoga tilpasset alle nivå.

Våre lærere

Portrett av Benedicte Clementsen

Benedicte Clementsen

Benedicte er sertifisert Iyengar Yoga-lærer, daglig leder og eier av Yogarommet AS. Hun har bred erfaring og en sterk yogapraksis, noe som kommer til syne i undervisningen hennes. Benedicte begynte å praktisere yoga i 2005, og har undervist ved Yogarommet siden 2008. Hun deltar jevnlig på workshops og utdannelser for å lære mer. Fra tidligere har Benedicte praktisert og utdannet seg innenfor yogaretningene Anusara og Ashtanga, i tillegg til at hun er sertifisert pilatesinstruktør.

Portrett av Ingvild Toppe

Ingvild Toppe

Ingvild er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Ingvild har bred undervisningserfaring fra bedrifter, eventer, workshops og klasser, og har en unik evne til å tilpasse yoga for ulike nivå og behov. Ingvild har en kreativ praksis og er kjent for sin inkluderende stil og varme framtoning. Ingvild begynte å praktisere yoga i 2005 og har undervist ved Yogarommet siden 2011. Hun deltar jevnlig på workshops med internasjonalt anerkjente yogalærere i inn- og utland.

Portrett av Line Damli

Line Damli

Line er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Hennes undervisningsstil er inkluderende og mild, farget av hennes brede erfaring innen yoga. Line har undervist yoga og meditasjon siden 2000. Hun jobber som psykolog for Helse Bergen HF. Hun er sertifisert Mindfulness-instruktør og har undervist en rekke kurs i dette. Line etablerte Yogarommet i 2004 og var daglig leder fram til juli 2017.

Portrett av Astrid Reinholtsen Innvær

Astrid Reinholtsen Innvær

Astrid er sertifisert Iyengar Yoga-lærer. Astrid arbeider til daglig som fysioterapeut ved Ortopedisk avdelingen ved Haukeland Universitetssykehus. Hun har undervist yoga siden 2004, og på Yogarommet siden 2007. Hennes brede og mangeårige erfaring skinner igjennom i hennes trygge og gode yogaklasser. Hun underviser dessuten yoga på Spenst Nesttun.

Portrett av Ida Hjorteset

Ida Hjorteset

Ida er utdannet innen Anusara Yoga, Yin Yoga og Aerial Yoga, i tillegg til å være sertifisert Pilatesinstruktør. Hun har undervist yoga siden 2015. Ida er utdannet sykepleier og jobber som helsesykepleier i skolehelsetjenesten. Undervisningsstilen til Ida er preget av varme og tilstedeværelse, hvor det vektlegges at praksisen skal tilpasses den enkelte. Ida deltar jevnlig selv på klasser og workshops for å lære mer, og har en stødig egenpraksis.

Portrett av Kjerstin Søvik

Kjerstin Søvik

Kjerstin har mange års yoga- og undervisningserfaring, og er blant annet utdannet innen Anusara Yoga, Mindful yoga for psykisk helse ledet av Kristin Vikjord, yoga for barn og Z-health. Sammen med Kari Couchman drev hun i ti år yogastudioet Yoga Vayu. Hun underviser dynamisk yoga med mål om at tilstedeværelse, pust og bevegelse kan gi mer frihet og kraft. Hennes lange erfaring som barne-og ungdomspsykiater med spesialfelt innen traume og psykoterapi influerer hennes formidling av yoga.

Portrett av Ingrid Jæger

Ingrid Jæger

Ingrid er utdannet innen Restorativ Yoga, Yin Yoga, Klassisk Yoga, Barneyoga og Stolyoga. Ingrid begynte å praktisere yoga i 1998, og har undervist fulltid siden 2021. Ingrid brenner for å gjøre yoga tilgjengelig, hun har en inkluderende undervisningsstil og vektlegger grundige instruksjoner og individuelle tilpasninger. Hun er utdannet sosialantropolog og har bodd og forsket i ulike deler av India og Nepal. Ingrid fordyper seg jevnlig i yoga gjennom ulike kurs og workshops, reiser og bøker.

Portrett av Martine Short

Martine Short

Martine har en treårig yogautdannelse fra Yogalærerskolen i Norge, veiledet av Peo og Parvati, og videreutdanninger innen Yin Yoga, Restorativ Yoga, yoga for gravide og chakra-studier. Gjennom mange års undervisningserfaring, både fra treningsbransjen og ulike yogastudioer, har hun møtt ulike grupper og mennesker med forskjellige behov. Hennes undervisningsstil er kreativ og flytende, basert på intuisjon og tilstedeværelse.

Portrett av Nate Bunting

Nate Bunting

Nate underviser Vinyasa Yoga. Han er dessuten utdannet innen Hatha Yoga, Power Yoga og besitter en sertifisering som personlig trener. Nate har utforsket mange ulike yogaretninger, og det var under Vinyasa-utdannelsen i Rishikesh, India, i 2017 at han fant sin plass. Utdannelsen inkluderte undervisning i klassisk yogafilosofi, og grunnteksten Yoga Sutra av Patanjali har siden vært en bærebjelke i han praksis og virke. I sin daglige jobb leder Nate et team ved Avdeling for Rusmedisin, Helse Bergen.

Nate underviser på engelsk.

Portrett av Stine Dale

Stine Dale

Stine Dale driver BrisYoga i Øygarden utenfor Bergen, som tilbyr forskjellige klasser for alle nivåer - fra nybegynnere til Yoga 2. Hun tok sin yogalærerutdannelse via Yogaworks i 2017 og har undervist siden det. For Stine handler yoga først og fremst om reisen fram til de endelige stillingene, og hun tilpasser og modifiserer derfor øvelsene slik at alle kan være med. Glede og mestringsopplevelse er viktig elementer. Til daglig jobber Stine som fagarbeider på Toftøy skole.

Portrett av Marthe Askeland Hagen

Marthe Askeland Hagen

Marthe er lærerkandidat ved Yogarommet. I 2021-22 tok Marthe en ettårig lærerutdannelse ledet av Alexander Medin ved Nøsen Yoga. Samme året begynte hun å praktisere ved Yogarommet, og har siden vært en dedikert elev hos oss. Marthe studerer filosofi ved Universitet i Bergen, har deltidsjobb som BPA og arbeider frivillig i Bergen klatreklubb.

Portrett av Ida Lillebostad

Ida Lillebostad

Ida Lillebostad er vikar ved Yogarommet, og har undervist yoga hos oss siden 2018. Ida studerer geologi ved UiB og er instruktør i Bergen Klatreklubb. Gjennom et grundig blikk på stillingene og bevegelsene ønsker hun å øke opplevelsen av frihet fra innsiden. Ida er opptatt av sammenhenger, i språket og i kroppen, noe hun ser etter og utforsker i yoga.

Jobbe hos oss?

Send oss en e-post om hvorfor du har lyst til å undervise ved Yogarommet - vi treffes gjerne for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss